Werken bij Sobi

Werken bij Sobi

Werken bij Sobi

Bij Sobi transformeren we de levens van mensen met zeldzame ziekten.

Door onderzoek om te zetten in innovatieve behandelingen - in samenwerking met patiëntenverenigingen, zorgprofessionals en overheid - helpen we medicijnen toegankelijker te maken, meer mogelijkheden te creëren voor mensen met zeldzame ziekten en meer kansen voor degenen die voor hen zorgen.

Samen stellen we mensen in staat om voorbij de zeldzame ziekten te leven. We maken meer mogelijk. Bij Sobi is het onze zeldzame kracht (Rare Strength) om barrières af te werpen en nieuwe manieren te vinden om het leven te verbeteren. Het voedt onze drang om de status quo uit te dagen, hetgeen ons helpt de wereld te veranderen voor degenen die dat het meest nodig hebben.

Onze inzet voor zeldzame ziekten is onze kracht. Onze zeldzame kracht. De basis die ons voedt en inspireert om niet alleen een betere toekomst voor te stellen, maar ook om deze werkelijkheid te maken. Als we samenwerken kunnen we meer.

Stel je voor.

Onze 'waarom'

Bij Sobi weigeren we de status quo te accepteren. Vanop de eerste rij zien we de uitdagingen waarmee mensen die getroffen zijn door zeldzame ziekten geconfronteerd zijn.  Deze kennis gebruiken we om ons bedrijf vorm te geven en nieuwe manieren te vinden om hen te helpen.

Als gespecialiseerd biofarmaceutisch bedrijf zijn we toegewijd aan zeldzame ziekten. En we zien deze focus als een kracht. Door ons onderzoek effectief om te zetten in doorbraakbehandelingen, helpen we medicijnen toegankelijker te maken en meer mogelijkheden en meer kansen te creëren voor patiënten en voor degenen die voor hen zorgen.

Dit is onze aanpak sinds de eerste dag, maar we weten dat we de wereld van zeldzame ziekten niet alleen kunnen veranderen. Om dit te bereiken, zijn sterke samenwerkingsverbanden nodig met patiënten, partners en belanghebbenden in de waardeketen.

Samen bepalen we hoe ons bedrijf duurzame groei kan mogelijk maken, door oplossingen te creëren die voldoen aan de behoeften van mensen die getroffen zijn door zeldzame ziekten.

Onze cultuur, onze waarden ...

Onze VISIE bij Sobi is om erkend te worden als een wereldleider in het leveren van innovatieve behandelingen die het leven van patiënten met zeldzame ziekten transformeren.

De MISSIE die de werknemers van Sobi in BeLux drijft, zoals in alle dochterondernemingen, is het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve therapieën en diensten die het leven van patiënten met zeldzame ziekten verbeteren.

Deze missie wordt elke dag bevestigd door ons gedrag dat de waarden weerspiegelt die we willen aanmoedigen en erkennen binnen Sobi.

Deze 5 WAARDEN vormen de essentie van onze bedrijfscultuur:

  • Care: de aandacht die we besteden aan onze gesprekspartners (collega's, patiënten, gezondheidswerkers, etc.)
  • Ownership: verantwoordelijkheid voor actie
  • Urgency: het gevoel van urgentie
  • Partnership: interne en externe samenwerking
  • Ambition: de houding hongerig naar meer te blijven en de status quo uit te dagen 

Het is dankzij deze waarden die ons drijven dat we er elke dag alles aan doen om ervoor te zorgen dat meer patiënten gebruik kunnen maken van onze innovatieve behandelingen voor vandaag en morgen.

Ons succes, het verbeteren van het leven van patiënten en hun families, hangt af van onze medewerkers.

Vandaag telt Sobi ongeveer 1.500 werknemers in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en het Aziatisch-Pacifisch gebied, en we streven naar nog meer geografische expansie.

In België heeft Sobi ongeveer 14 werknemers met een vestiging in Zaventem. Onze werknemers komen uit verschillende onderzoeksgebieden, het bedrijfsleven en de academische wereld.

Sobi BeLux helpt de vaardigheden van haar medewerkers te ontwikkelen, door op maat gemaakte interne en externe opleidingsprogramma's en door het stimuleren van interne doorgroeimogelijkheden.

Het versterken van het engagement van onze medewerkers door het opzetten van initiatieven die een goede work-life balance en professionele gelijkheid verzekeren, behoort ook tot onze prioriteiten in personeelsbeleid.

Als jij je vaardigheden, toewijding aan succes, verlangen om verantwoordelijkheid te nemen en je creativiteit wenst te gebruiken om het leven van patiënten met zeldzame ziekten te helpen verbeteren, aarzel dan niet om ons je sollicitatie te sturen naar HR_belux@sobi. com.

Als er open posities zijn, kan u deze aan de rechterkant van dit scherm terugvinden.