Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Onze verantwoordelijkheid

De belangrijkste bijdrage van Sobi met betrekking tot duurzame ontwikkeling en onze algemene doelstelling inzake duurzaamheid - het leven van mensen die leven met zeldzame aandoeningen te veranderen - sluiten nauw aan bij onze visie en onze activiteiten.

Bij Sobi is duurzaamheid gebaseerd op twee prioriteiten, die de kern vormen van ons bedrijf: onze inzet voor patiënten en ons verantwoordelijk gedrag.

Een van de  projecten waar wij bijzonder trots op zijn is onze humanitaire hulpdonatie van 1 miljard IE coagulatiefactor aan de Wereldfederatie voor Hemofilie in samenwerking met Sanofi Genzyme.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hier bij Sobi in België en Luxemburg streven we ernaar bij te dragen aan een meer inclusieve en duurzame samenleving. Wij werken actief samen met lokale instanties en patiëntgemeenschappen en dragen op deze manier ons steentje bij aan de samenleving. Samen met onze werknemers streven wij ernaar als een van de beste werkgevers te worden beschouwd en steeds een aangename en inclusieve werkomgeving te bieden.