Over Sobi

Over Sobi

Over Sobi

Sterke en groeiende portfolio's in hematologie en immunologie

Bij Sobi brengen we verandering in het leven van mensen met zeldzame aandoeningen. Als internationaal biofarmaceutisch bedrijf bieden wij toegang tot innovatieve behandelingen op het gebied van hematologie, immunologie en gespecialiseerde zorg om het leven van mensen te verbeteren.

Wij concentreren ons op onze therapeutische kerngebieden hematologie en immunologie en hebben ook een portfolio van gespecialiseerde zorgproducten. Binnen de hematologie zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van hemofilie en streven wij ernaar nieuwe normen te ontwikkelen, behandelingen te optimaliseren, het verkrijgen van nieuwe wetenschappelijke data, duurzame toegang te creëren en ondersteuning te bieden in de zorg voor mensen die leven met hemofilie. In de afgelopen jaren hebben wij onze portfolio ook uitgebreid om een breder spectrum binnen de hematologie te kunnen behandelen.

Meer over onze focus op hematologie leest u hier.

Ons Immunologie-porfolio omvat producten die tegemoetkomen aan grote medische behoeften waaraan nog niet is voldaan, en vormt een focus die voortbouwt op onze ervaring op het gebied van zeldzame aandoeningen. Wij blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om meer mensen met zeldzame aandoeningen toegang te bieden tot innovatieve behandelingen.   

Meer over onze focus op immunologie leest u hier.

Onze uitzonderlijke expertise

Sobi is een biofarmaceutisch bedrijf met bedrijfsinterne capaciteiten, die reiken van grondig onderzoek, diepgaande ontwikkelingsprocessen, productie en levering van biologische geneesmiddelen, tot toegang voor patiënten en distributie. We leggen onze focus daar waar we de grootste impact kunnen bereiken. 

Groeiende aanwezigheid wereldwijd

Met ons internationaal hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, is de Sobi-organisatie werkzaam in meer dan 30 landen en worden behandelingen verstrekt aan patiënten in meer dan 70 landen over de hele wereld. Wij beschouwen geografische expansie als een belangrijk aspect van onze strategie en streven dit na door overnames en partnerschappen, een grotere marktpenetratie en door het ontwikkelen van activiteiten op nieuwe markten.
Wij hebben wereldwijd ongeveer 1.500 werknemers in dienst.